Oferta ” Calatoresti zilnic cu Atlassib – Italia, Germania, Anglia, Franta cu 59 euro bilet dus”

REGULAMENT
Oferta ” Calatoresti zilnic cu Atlassib – Italia, Germania, Anglia, Franta cu 59 euro bilet dus”
Perioada de valabilitate: 26.09.2017 – 30.10.2017
TERMENI SI CONDITII
Oferta ” Calatoresti zilnic cu Atlassib Italia, Germania, Anglia, Franta cu 59 euro bilet dus”
Este sustinuta de SC ATLASSIB SRL (denumita in continuare Organizator), cu sediul in Sibiu, str Tractorului nr 14, inregistrata la Regitrul Comertului sub nr J32/1430/1993, avand CUI RO 4896419, reprezentata prin Musan Florin, in calitate de director general.
Oferta se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Prezentul Regulament este intocmit conform legislatiei aplicabile din Romania si este disponibil in toate agentiile proprii, cat si pe pagina www.atlassib.ro
1. Oferta ” Calatoresti zilnic cu Atlassib – Italia, Germania, Anglia, Franta cu 59 euro bilet dus (denumita in cele ce urmeaza Oferta) este valabila in perioada 26.09.2017 – 30.10.2017 inclusiv si este valabila doar pentru biletele cumparate din Agentiile ATLASSIB.
2. Oferta este valabila pentru biletul dus, cu plecare din Romania, pe oricare ruta deservita de compania ATLASSIB, stabilita aleator, saptamanal, in ziua de luni, pana la ora 09:00, de catre organizator, pe relatiile Germania, Italia, Anglia, Franta astfel:
– Saptamanal, zilnic, pana la ora 09.00 organizatorul stabileste relatia pe care va fi aplicata Oferta.
– Comunica destinatia aleasa Sefului Compartimentului IT
– Seful Compartimentului IT posteaza pe pagina oficiala de Facebook destinatia pe care Oferta va fi aplicata urmatoarea zi. Popularizarea destinatiei pe care va fi aplicata oferta de 59 euro bilet dus se va face numai pe pagina oficiala de Facebook ATLASSIB.
3. Oferta se aplica saptamanal, la primii 2 clienti care cumpara din agentia din Romania stabilita, un bilet dus, cu ziua de plecare inclusa in perioada de valabilitate precizata la pct. 1.
4. Oferta se aplica numai in cazul in care clientul achita integral contravaloarea biletului de calatorie in agentia ATLASSIB, in perioada de valabilitate a Ofertei.
5. Prezenta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente déjà.
6. Biletele achizitionate in cadrul Ofertei nu se pot returna, iar datele de calatorie (data plecare, localitate destinatie) si datele de identificare (identitatea persoanei) nu pot fi modificate.

Participarea la aceasta oferta implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestuia.

In cazul nerespectarii prezentului Regulament, beneficiile din cadrul Ofertei nu se vor acorda.