Castiga zilnic cu ATLASSIB – 69 euro billet dus

REGULAMENT

 Promotia “Castiga zilnic cu ATLASSIB – 69 euro billet dus”

Perioada de valabilitate: 25.03.2017 – 31.03.2017 inclusiv

Oferta “Castiga zilnic cu ATLASSIB – 69 euro bilet dus” este sustinuta de S.C. ATLASSIB S.R.L. (denumita in continuare <Organizator>), cu sediul in Sibiu, str. Tractorului nr. 14, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/1430/1993, avand CUI RO 4896419, reprezentata prin Calin Parau, in calitate de administrator.

Oferta se va desfasura conform prezentului regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Prezentul Regulament este intocmit conform legislatiei aplicabile din Romania si este disponibil in toate agentiile proprii, cat si pe pagina www.atlassib.ro

 1. Oferta “Castiga zilnic cu ATLASSIB – 69 euro bilet dus” (denumita in cele ce urmeaza “Oferta”) este valabila in perioada 25.03.2017 – 31.03.2017 inclusiv si este valabila doar pentru biletele cumparate din agentiile ATLASSIB.
 2. Oferta este valabila pentru biletul dus, cu plecare din Romania, pe oricare ruta deservita de compania ATLASSIB, stabilita aleator, in mod zilnic, pana la ora 09:00, de catre organizator astfel
  • Zilnic, pana la ora 09:00, organizatorul stabileste agentia pe care va fi aplicata Oferta;
  • Comunica agentiile care beneficiaza de aceasta oferta departamentului IT;
  • departamentul IT posteaza pe pagina oficiala de Facebook agentiile stabilite de organizator care beneficieaza de Oferta. Popularizarea agentiilor pe care va fi aplicata oferta de 69 euro bilet dus se va face numai pe pagina oficiala de Facebook ATLASSIB.
 3. Oferta se aplica zilnic, la primul client al fiecarei agentii nominalizate.
 4. Oferta se aplica numai in cazul in care clientul achita integral contravaloarea biletului de calatorie in agentia ATLASSIB, in perioada de valabilitate a Ofertei.
 5. Prezenta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente deja.
 6. Biletele achizitionate in cadrul Ofertei nu se pot returna, iar datele de calatorie (data plecare, localitate destinatie) si datele de identificare (identitatea persoanei) nu pot fi modificate.

Participarea la aceasta oferta implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestuia.

In cazul nerespectarii prezentului Regulament, beneficiile din cadrul Ofertei nu se vor acorda.